000949牛叉诊股_钉钉关键股票

Vad jobbar du med?

Pastell Data – ett tryggt val

N

Flexibelt och skalbart

Vi anpassar ditt affärssystem till hur verksamheten ser ut idag och möjliggör enkla uppgraderingar i takt med att den växer.

N

Fungerar online och offline

Din verksamhet kan flyta på som vanligt även när din internetuppkoppling inte gör det, samtidigt som din data alltid finns tryggt lagrad.

N

Minskad administration

Vårt helintegrerade affärssystem sköter allt du behöver i din verksamhet; från internet, kassa och bokning till dörrstyrning, inpassering och statistik.

N

24 års erfarenhet

Vi har arbetat med företag inom friskvård, bad, frisör och spa i över två decennium och vet vilka utmaningar du ställs inför i din bransch.

N

Vi finns nära dig

Vi sitter på 4 platser runt om i Sverige och finns därför alltid nära tillhands när du behöver oss.

N

Personlig företagskontakt

Som kund hos Pastell Data har du alltid en personlig företagskontakt och en kunnig support att vända dig till när du har frågor.

000949牛叉诊股_钉钉关键股票

Ego Logotype
Idrottskliniken
Klättercentret
Klöversalongen

BRP Systems förvärvar Pastell Data

BRP Systems AB har tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i Pastell Data AB. Företaget erbjuder affärssystem till träningsanläggningar, bad och frisörer. Pastell Data grundades 1995 av den nuvarande VDn Stefan Mattsson. Företaget levererar systemlösningar till...

läs mer

Signera med Assently

Genom att signera kund och medlemsavtal genom Assently slipper ni pappershantering för era avtal. Tjänsten från Assently är integrerad med ProFit 10 och tillåter signering på plats eller hemma på det sätt som är bäst i varje situation. Assently Assently har sedan 2011...

läs mer

Är du nyfiken på vårt affärssystem?

Boka demo
SUPPORT »